Alle informatie over Kittens, Mijn Kitten.nl

  • Vergroot letter grootte
  • Standaard letter grootte
  • Verklein letter grootte
Home Kitten benodigdheden

Wat heeft u allemaal nodig voordat de kittens geboren worden?

Voordat de kittens geboren worden is het van belang dat u een kittenuitzet in huis heeft. Net zoals u bij de geboorte van een mensen baby een uitzet regelt is dit van belang ook voor kittens te doen. Immers, direct na de geboorte begint het opgroeien van de kitten en hoe meer u aan de basis behoefte voldoet van een kat, poes of kitten hoe fijner het leven begint.

Daarom is het van belang na te gaan of u een kattenuitzet nodig heeft. Indien de moederpoes bij u zelf woont dan heeft u natuurlijk al een kattenbak, kam en borstel (als het goed is). Maar als de kittens bij u nieuw in huis komen dan kunt u denken aan de volgende benodigdheden:

De eerste twee weken heeft uw kitten weinig verzorging nodig. De moederpoes doet het allemaal zelf. Let wel goed op de voeding en het is aan te raden dat u kittenmelk in huis heeft

De meeste mensen zullen toch de kittens pas krijgen na de speenperiode. En op dat moment beginnen te katjes echt de wereld te ontdekken en de eerste maanden daarna gaan ze steeds meer wensen (eisen) stellen aan hun leefomgeving. Wees goed voorbereid en overtuig uzelf ervan dat u alles in huis heeft om het de kitten naar de zin te maken. U zult zien hoe meer u investeerd in uw kitten (in tijd en spullen) hoe meer aandacht, kopjes en liefde u op een later moment terug krijgt! 

Wij adviseren u om de volgende spullen in huis te hebben. Klik op een link voor verdere uitleg zodat u precies kunt nagaan wat in uw geval geschikt is.

 

Breng uw stem uit.

100preclame